Hebben we een ALV gehad, net de pepernoten achter de kiezen verwerkt en zijn we in gedachten en daden alweer bij het a.s. kerstfeest en de eindejaarsviering, komt de WSV webmaster nog even bij u aan met wel erg oud nieuws: de hijsdag op 27 oktober. Zeer succesvol, tevreden klanten, in alle rust alle schepen vlot afgehandeld, wel onder koude omstandigheden (althans s’morgens: het ijs lag op dekken), maar gelukkig wel droog. Dat was een dag later wel anders. Als vanouds met Tom Staal als hijsmeester (kreeg zelfs complimenten van de machinist zelf!) werd de klus snel geklaard en konden we al vroeg in de middag het afspuiten afsluiten. Dat is wel eens anders geweest!

Ook nu weer kunnen genieten van de eigen baksels (bedankt iedereen die wat te snoepen had meegenomen) en van de onovertroffen erwtensoep (Wilma, alle complimenten!)

De andere echte reden voor dit stukje is de proeve van bekwaamheid van de hand van die we zo langzaam onze hof-fotograaf kunnen noemen: Rob Kreijkes. Ook dit jaar was hij weer aanwezig met zijn camera (had eigenlijk toch niet anders te doen… :>)
De foto’s waren al veel eerder bij mij beland, maar waren even in de vergeethoek geraakt (sorry Rob). De leeftijd hè…

Ik wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een fijne, maar veilige jaarsafsluiting. We zien elkaar hopelijk terug in de Kajuit bij de Nieuwjaarsborrel. Tot 2013!
Hugo

U vindt de foto’s van Rob hier: