In de middag bezoeken we mijn ouders. We fietsen er heen. Voor Marianne huren we een fiets, want de vouwfiets met het kapotte lager moet eerst in reparatie.

De ouders zijn blij dat we er weer zijn, want zeven weken weg is voor hen toch wel erg lang, merken we.

‘sMiddags komen Erik en Mart vanuit Eibergen ook naar Mart’s  ‘oude Opa’ en ‘oude Oma’. Dat is altijd weer groot feest! Het weer is prachtig en we kunnen in de tuin zitten. Dat komt voor mijn ouders nog maar zelden voor, want met moeder in een rolstoel is dat niet zo gemakkelijk en de verpleging durven ze dat toch niet te vragen.
Later komen schoonzus Karin, neef Sasha en nichtje Nikki er ook nog bij. Een hele drukte voor vader en moeder, maar ze genieten er zichtbaar van.

Jong geleerd, oud gedaan...

Captain-in-spé

Vader en zoon...

Erik en Mart gaan mee terug naar de boot en blijven een nachtje aan boord slapen. Mart moet natuurlijk alles verkennen en we hebben moeite om het ventje steeds in de gaten te houden. Van binnen naar buiten, weer terug en weer naar buiten….Wat een woelwater en het water is steeds zo dichtbij….! Maar hij vindt het allemaal prachtig en stuurt achter het stuurwiel heel wat af met de afgemeerde boot! “Piet Piraat” zingt hij steeds erbij!
Dolle pret allemaal natuurlijk, maar ‘s avonds komt het ventje dan ook maar moeilijk in slaap.
Wij helemaal niet!