Vandaag even met Bob gebeld. Hij is inmiddels opgeschoven naar London! Met de “Breezand” ligt hij in St. Katharine Docks. Alles wel aan boord. Via Brightlingsea (river Colne) en Queenborough vandaag aangekomen. Wel grotendeels op de motor. De Thames is lastig te bezeilen en er dient vaart gemaakt te worden om tijdig de haven te bereiken. In Queenborough pikhaak verloren bij de poging om aan de boei vast te maken. Lastig karwei om solo aan te meren met zoveel stroom.

Al twee keer bezoek van politie aan boord gehad. De laatste tijdens het lange cirkelen vlak voor de sluis van de SK Docks. Politieagente klimt aan boord met vraag naar paspoort. Prima, zegt Bob, maar dan moet je het roer wel overnemen, dan zoek ik het paspoort op. Agente had echter nog nooit een roer in haar handen gehad…….

Ook vandaag in goed weer gevaren, in London is het zelfs warm. Bob zegt hier nog wel een paar dagen willen te blijven en de stad verder te bekijken. Is al even de stad in geweest en onder de indruk van de zichtbare levendigheid en drukte van deze stad. Morgen bezoek aan boord van een kennis.
Hugo