Tijdens de terreindag (op 1 april) is er het nodige opgeruimd en onderhouden.

Rob was er mooi op tijd en dacht toen, dat iedereen een 1 april grap met hem uithaalde… er was nog niemand! Maar gelukkig, net toen hij naar huis wilde gaan, kreeg hij gezelschap 😀

Eerst koffie natuurlijk. En daarna zette de terrein commissaris iedereen aan het werk. De buitenverlichting bij de kajuit is gerepareerd, de zeilen in de loods uitgezocht, de elektriciteitskasten gewassen, ramen gezeemd, het hek gerepareerd, gras verwijderd en de loods (en masten) afgestoft. En de golfplaat is weer aan het afdak bevestigd.

Verder wordt het rustig met de hijsdag op 19 april, er gaan maar ongeveer 4 boten het water in. Een aantal anderen gaan 2 weken later.

De zondag na de terreindag is het prachtig weer, maar verdacht rustig op het terrein. Is iedereen nog moe van het harde werken? De meeste boten liggen er maar stilletjes bij… tijd genoeg zeker.

Voor de 19e hebben wij in ieder geval nog wel even wat te doen… keerkoppeling ophalen, motor monteren, bakskisten verder schuren en schilderen, nog wat kielballast schoonmaken en in de kiel leggen, heeeeel veeeeel afstoffen, randjes in de kuip schuren en schilderen, de tafel weer monteren, plekjes bijwerken, antifouling schilderen en nieuwe anodes monteren… moet kunnen toch?