Toch maar eens gaan kijken hoe het met Wim is na zijn ingrijpende aneurisma operatie in het ziekenhuis van Almelo op 17 november, alweer ruim een maand geleden op dezelfde dag als wij onze ALV hielden.

Ik bezocht Wim afgelopen woensdag en trof hem in redelijk goede gezondheid aan. Natuurlijk nog niet helemaal de oude, want de conditie moet weer helemaal opnieuw opgebouwd worden. Een wandeling gaat al en eerdaags wordt de fiets van stal gehaald om de actieradius wat te vergroten. Het is dan ook niet niks, zo’n operatie van bijna vijf uur, waarbij van alles zo’n beetje open gelegd wordt. Volgens de artsen was het dan ook een wat gecompliceerde klus. Wim was vol lof over deze artsen en over de behandeling in het ziekenhuis die op de operatie volgde.

Ik trof het bij Wim en Annie, want de koffie stond klaar, uiteraard met gebak, want dat schijnt toch een handelsmerk te zijn van de “Mengers”. We hebben het over alles gehad, uiteraard over onze schepen. “T’ism” blijft deze winter in het water en is in Vollenhove achtergebleven. De boot wordt door de havenmeester aldaar voortdurend in de gaten gehouden.

Ja, het gaat dus de goede kant op met Wim. Hij laat hierbij iedereen groeten en hoopt  gauw weer eens op het botenterrein te kunnen verschijnen! Met goed weer trouwens, want de werkzaamheden liggen in deze tijd van het jaar voor iedereen weer even stil. Zo lekker is het ook niet op onze werf op dit moment, was mijn ervaring deze week…..Guur en waterkoud!
Hugo